Monday, September 20, 2010

*♥* raya vs kenduri kawen *♥*

sedar tak sedar dah masuk hr isnin semula...
hari kejeeeeeeeee............huhu
alhamdulillah raya thn ni...agak meriah walau tak lama di kampung...

thanks pada kawan2 yg sudi hadir ke rumah 16 sept yg lepas...
berbaloi saya memasak smpai kul 2am utk tetamu...
alhamdulillah dah tunaikan hajat beberapa org yg request nk mkn soto ...
nanti thn2 depan sila request makanan yg senang2 sikit ye...
hehe...berhempas pulas jugak la utk siapkan 3 periuk kuah soto...
tp sgt suka+puas hati sebab semua suka ...dan periuk licin!!!
alhamdulillah >_<

18 sept lepas ...
berlansunglah kenduri kawen teman sepermainan sy satu masa dulu...
saya pernah ceritakan tentang akmal di blog ni sebelum ni ...
ibarat jejak kasih ...hehe...
majlis akmal berlansung di lokasi ini...



::majlis bermula jam5.00 petang hingga 11.00 malam::
*tapi pengantin minta saya hadir lepas magrib utk majlis persandingannya...
demi kawan...
ape saje beb...saya turutkan...
tq makcik rozi& pakcik din...*parents akmal...
masih ingat saya walaupun dah hampir 14 thn x jumpa...

dan ...

inilah dia pasangan yg diraikan...
♥akmal&farahin♥



akmal&farahin
semoga berbahagia ke akhir hayat...
dan semoga dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah...


hari ni minggu baru ...mood bekerje lepas sakan beraya...
alhamdulillah semua keje di pejabat ok...

cuma sibuk dengan permohonan kebenaran kahwin yg dah mula membukit...
huhu... masuk musim kenduri pulak lepas ni...
pening jugak menyemak kebenaran2 yg bertimbun atas meja...
tq ye encik ninzam...anda mmang superb...
hehe tech sy ni dah jd pelengkap keje dah...
kalo takde nizam...
patah jg kot tangan saya utk kendalikan sistem e-munakahat...

okies mahu titun...
esok ada appointment dgn peg risda utk prog di melaka hujung minggu ni...
hopefully semuanya lancar...insyaAllah :)

~regards~
adeqya8284

2 comments:

Muhajir said...

Eh ! Merbok to macam nama heiwan tempat ku.Dan disi megah sangat kalau ada merbok.He he he.Salam kenal ya !

* adeqya8284 * said...

muhajir: betul la tu..merbok tu nama sejenis burung...