Posts

Showing posts from November, 2013

#Finale episod LYMA....

Image
Gonna miss u encik arrogant!!!
Ha3... dah jadi mcm wabak pulak kan drama LYMA ni...
sebelum ni musim Cinta Jannah...
habis je Cinta Jannah terjebak pulak dengan LYMA...
lepas ni ape pulak??? 
adoyai...
saya akui jam 7-8 pm tu bukanlah waktu yang sesuai untuk dijadikan tayangan prima 
ditambah pulak dengan waktu solat maghrib yang singkat
tapi kita kan yang mengurus waktu kita sendiri :)
solat didahulukan drama sambung kemudian ...betul tak?
lagipun maghrib awal kan sekarang :)

selesai sudah episod cinta zara amirah & zafriel irham kelmarin...
phewww....
best!!! saya suka scene akhir kelmarin...
very beautiful ...and i admire it! ha3 melampau hokey....
sebenarnya saya dah khatam pun novel tu awal2 lagi...
(means saya tahu kesudahan cerita kelmarin awal-awal lagi)
tapi still menunggu juga babak akhir dgn penuh suspen ...hi3
apa2 pun itu sekadar hiburan...
tak lebih dr tu pun  



 pic ni diambil masa saya dalam train  satu arah perjalanan ke melaka membolehkan saya khatam sebuah novel ini...hi3

congrats…