Tuesday, March 18, 2008

Demam Exam!!!

Here I come!!!dah lama tak mencoret...rasa rindu pulak nk mencoret dalam blog hari ni ^_^...dlm masa2 genting sekarang kena cool walaupun dh kena siap sedia utk ber"perang" nanti...words from Kak Bib..'i know u can do it!i know u my sister!!!' thanks Kak Bib..walau kita jauh dhati kita sentiasa dekat...dlm kesempatan yg ada...hr ni nk minta maaf pada semua yg melawat blog ni...mana la tahu kan..kalau ada salah dan silap..please bless my journey...sebab kejayaan itu datang dr restu semua insan dsekeliling kita expecially my family...
I will try my best...4 this semester...my family, my friends...please pray 4 my success...
Dkesempatan yg ada jugak nk ucapkan
Selamat Pengantin Baru utk Miah n Abg Nazal..Sory sgt2 tak dpt pergi wedding u all...
Selamat pulang ke tanah air utk x-roomate n family Liza n Abe...( tak sabar nk jumpa Hawwa)
Selamat dapat Baby ..utk acu..dkt UK...
Tak tersenarai la.....
Ape pun .....
U all sentiasa dekat dhati.....
Regards::
adeqyah::8284