Posts

Showing posts from December, 2008

::Salam Maal Hijrah 1430::

Image

::27122008::

Tahniah...tahniah..tahniah...

Tahniah buat kak su dan pasangan idzudin yg melansungkan majlis perkahwinan mereka hari ni,

Tahniah juga buat k.finas atas pertunangannya hari ni,

Semoga kalian berada di dalam lindungan dan kasih sayang Allah.....luv y'all....

Ya Allah...give them...a great Love & a great life ....

Tempatkan hati ini juga di bawah lembayung kasih sayangMu yang kudus itu....Amin...

::adeqya8284::

Trip Melaka - KL

Image
::K.Ira:Maria::


::K.Nisa:Maria @ Dataran Pahlawan Melaka::


Tangga rumah Melaka yg cantik!!


Model telefon ::K.Ira:Maria::


::K.Jura:Maria @ Dataran Pahlawan Melaka::

::K.Nisa:Maria @BTPN Melaka::

I'm Back!!!!....hehe lps intensif jln2 time pulak...tp kali ni kejap je la...pic2 kat atas ni yg sempat snap pakai phone je...sebb tu la byk fokus muka ajer..hehee...gambar2 lain ada dlm kamera...belum smpat proses...
byk sgt nak cerita ni..tp tak cukup masa..insyaAllah next time i'll be back with new jurnal.....

to Bihah thanks ya...akak tgk nama tu cam dah boleh agak dah sapa tuan empunya nama itu..hehe...rindu adik2 akak...sebut nama bihah teringat geng2 korang....nana, lin, ina..
hadiah paling best dr adik2 akak....kad birthday bentuk love yg amat besar tu....
akak simpan lagi sis!!!

adios::adeqya8284::


::Terima Kasih Cinta::

Tersadar didalam sepiku
Setelah jauh melangkah
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekap tanganmu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu
Tanpamu tiada berarti
Tak mampu lagi berdiri
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekap tanganmu
Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu

*Nice song from Afgan...Artis baru Indonesia yang mude bangat..hehe..
Nice lyrics..yes we should thanks to L.O.V.E.....tanpa cinta hidup takkan bermakna...
Cinta pada Allah, Cinta pada agama, Cinta pada ibu bapa & keluarga & Cinta pada diri sendiri....
selagi hati ini belum dimiliki........thats my L.O.V.E....

enjoy this song..
::adeqya8284::

I'm Back......

Selepas sekian lama....menyepi ......now i'm back....^_^ Alhamdulillah rasa lega yang amat sangat..lps hbs intensif..but at the same time... kerisauan melanda jugak...dengan timbunan kerja2 yang sedia ada... Ape pun maria life must go on....tempuh ape je yg ada ada depan mata.... Hari ni rasa sedih melanda..tp tak boleh nak bercerita.... i feel so sad...dont know why....dgn keadaan persekitaran yg mcmani (i cant describe it).. God.... only U know ....please give me some happiness to make other people happy... Friends..... ~The most difficult phrase of life is not when no one understand you ..It is when you don't understand Yourself!!!~
::adeqya8284::

::Sunday to Monday::

Image
Jam menunjukkan 3.28 am ....huhu buhsannyer mata ni tak ngantuk...so jengah la blog ni kejap...hehe...hari ahad yang pack!!... kelas start kul 8 am sampai la 7 pm....walaupun ader ruang senggang kejap td rasa letih yang teramat sangat le...esok...start 1st PB exam... international management.....huhu ...harap2 ok..sebab baru sempat buat nota sampai bab 4 je ni...hehe...Opps lupa sebenarnya nak cerita pasai kelas english yang best hari ni...huhu tak sangka Dr George tu sporting orgnya...enjoy and rasanya susah utk dpt lecturer yang best camni.....hehe masa dlm kelas sempat snap beberapa gambar waktu aktiviti...hehe...thanks Dr....we enjoy it.....


* both picture:sessi karaoke beramai2...yang duduk tepi slide tu Dr George..hehe


regards::adeqya8284::3.36am::