Friday, May 23, 2008



Alhamdulillah..hari demi hari hidup makin tenang semula...walau ada satu dua perkara penting yang aku ketepikan..expecially LOVE story...malas nk melayan...biarkan...biar masa dan takdir yang menentukan...my latest pic..with k.ati and shasha..wah g tgk F1 car..padahal..kereta tu yang datang ke sekolah ni hehehe..sampai 3 hari berturut2 kena parking kat luar ...menyusahkan orang tul!!!
Ape pun enjoy jugak sebab dapat spend time dgn minah kecik sorang nih...my luvly shasha...ok..
hujung minggu nih banyak sangat undangan yg perlu dipenuhi...ape2 pun tunggu coretan minggu depa..to ina yg rajin lawat blog ni..tq very much...hehe...sorry la blog ni sekadar tempat luahan rasa dan hati maria.....yang boleh dikongsi bersama ^_^...jumpa lagi...adios!!
::adeqya 8284::

Tuesday, May 20, 2008

Finally 3 Of Us::TiniNurMaria::




Thanks buddy!!hiasi diri ni dgn senyuman dan kegirangan..walau hati ni penuh dgn kekecewaan! Thanks God...4 this spirit....Dalam menempuh kehidupan ini, kejayaan, kekalahan, kekecewaan, dan berbagai ke.... akan wujud sebagai tiket kematangan diri..alhamdulillah..Allah masih meletakkan ketenangan hati itu milikku walau terkadang wujud kekurangan diri yang mahu bertindak di luar batas fikiran manusia..thanks God, thanks my family and thanks friends..4 this luv.....






regards::adeqya8284

Wednesday, May 14, 2008

In Memory of You

I find an old photograph and see your smile.
As I feel your presence anew,
I am filled with warmth and my heart remembers love.
I read an old card sent many years ago during a time of turmoil and confusion.
The soothing words written then still caress my spirit and bring me peace.
I remember who you used to be the laughter we shared and wonder what you have become. Where are you now,
Where did you go,
When the body is left behind and the spirit is released to fly?
Perhaps you are the morning bird singing joyfully at sunrise,
or the butterfly that dances
so carelessly on the breeze
or the rainbow of colors
that brightens a stormy sky
or the fingers of afternoon mist
delicately reaching over the mountains
or the final few rays of the setting sun
lighting up the skies
edging the clouds with a magical glow.

I miss your being
but I feel your presence,
In whatever form you choose to take,
however you now choose to be.

Your spirit has become for me
a guardian angel on high
guiding, advising, and watching over me.
I remember you.
You are with me and I am not afraid.

Friday, May 2, 2008

Labour's Day 01052008


abah n tentera2 kecilnya....01.05.2008...we are celebrate it..yg tak bestnyer..adik tak balik...what ever pun mcm biasa rumah tu still tunggang langgang penangan budak2 bertiga ni...hehehe...
with luv
adeqya::8284