Posts

Showing posts from August, 2014

*eidul fitri 1435H*

Image
Alhamdulillah ...
Masih ditemukan dengan Eidul Fitri untuk kali ini...
masih dalam mood raya sebenarnya harini...
lama kan tak menulis ...
dah kekok sikit nak mengarang ... hi3

Alkisahnya raya tahun ni dlm mood berbelah bahagi
saya tak sambung cuti raya...
sekadar bercuti dengan cuti yg disediakan 
hari raya ketiga saya dah mula bertugas

masuk minggu kedua saya dah mula sibuk dengan persiapan audit
thn ni lebih tough sebab sayalah auditi dan saya jugalah juruaudit dalaman 
so tangan kaki semua naik atas...
mana nak siapkan pejabat sendiri ...
mana dengan nak pergi audit dalam lagi 
stuck kejap!

ok tutup cerita pasai audit...
letih buat pelaporan last week pon blom abes 
ni nak kena menjawab pulak..
pg tadi dah dapat emel
pej saya dapat 1 NCR dan 22 OFI ...
muehehehehe
senak perut mak jemah nak menjawab hokay!!!

ok nk belanja gambar2 reunion raya haritu...
ceritanya tak plan apa2 pun segalanya datang dr idea ust don kita..
don call hari rabu ...
dengan ayat sayu don tanya
"kak marie tahun ni tak buat makan…