Monday, August 18, 2014

*eidul fitri 1435H*

Alhamdulillah ...
Masih ditemukan dengan Eidul Fitri untuk kali ini...
masih dalam mood raya sebenarnya harini...
lama kan tak menulis ...
dah kekok sikit nak mengarang ... hi3

Alkisahnya raya tahun ni dlm mood berbelah bahagi
saya tak sambung cuti raya...
sekadar bercuti dengan cuti yg disediakan 
hari raya ketiga saya dah mula bertugas

masuk minggu kedua saya dah mula sibuk dengan persiapan audit

thn ni lebih tough sebab sayalah auditi dan saya jugalah juruaudit dalaman 
so tangan kaki semua naik atas...
mana nak siapkan pejabat sendiri ...
mana dengan nak pergi audit dalam lagi 
stuck kejap!

ok tutup cerita pasai audit...
letih buat pelaporan last week pon blom abes 
ni nak kena menjawab pulak..
pg tadi dah dapat emel
pej saya dapat 1 NCR dan 22 OFI ...
muehehehehe
senak perut mak jemah nak menjawab hokay!!!

ok nk belanja gambar2 reunion raya haritu...
ceritanya tak plan apa2 pun segalanya datang dr idea ust don kita..
don call hari rabu ...
dengan ayat sayu don tanya
"kak marie tahun ni tak buat makan2 ka? siapa kawan kita yang balik kpg?"
"bila kita boleh kumpul ramai2"

so dr soalan2 itulah maka terhasilnya reunion raya neh
don call hari rabu,
khamis cr sponsor,
jumaat comfirmkan kehadiran, 
dan hari sabtu majlis diadakan...

Alhamdulillah ada dekat 20 orang jugak yg hadir
semua xcited dan semua happy...
paling best kami dapat jumpa dengan don mustofa kali ni...
hi3 ... suasana sangat meriah ...
babies semua haritu bertukar tangan dah tak duduk dgn mak ayah diaorang
pening babies hari tu mana satu la mak ayah aku...hi3

Alhamdulillah 
Tq Allah for this great moment! :)

p/s: Tq D'jawi Bella Hotel atas tajaan lokasi & makanan reunion kami kali ni...
semuanya best! Superb! :)


 dewan reunion
abaikan backdrop cap last minute itu asal ada gambar ketupat ok la kan!

 with husna zahry... ibu don mustofa :)

kami artis tempelan
hi3 kak yang:: kak ngah :: kak lang

apsal don mustofa buat muka cenggitu?
aunty wangi hokayyy ... hi3


 
 alhamdulillah ... tq Allah 
ada rezeki kita jumpa lagi :)
#reunionexsmkant

adeqya8284