Thursday, July 8, 2010

*♥* penang public holiday *♥*

07072010...
kelmarin cuti umum bg negeri p.pinang...
hehe...hari cuti yg dinanti2...ape taknya...
diri ini ingin relaks dr segala kes yg sedang kiv...
tutup seketika cerita kes2 di pejabat...
cuti umum yang menggembirakan hati sanubari saya & teman2...
buktinya???sila lihat riak wajah2 kami di bawah...

*
*
*
*
*



masing2 tersenyum hingga ke telinga...hehe
alhamdulillah amat happy...
outing with miss tinie & miss liena...
thanks my dear friends for spending time with me...
menonton, makan2...window shopping :) hehe...

my dear liena...
thanks 4 da sweet gift...
maria dah abadikannya di bilik rundingcara maria...
see :p

*
*
*




lps balik bergumbira semalam baru sy teringat...
hari ni saya punya kes yg dah masuk stage 3...
maknanya kes yg perlukan keputusan sebelum masuk ke mahkamah....
sesampai je di rumah br la kelam kabut study kes...
sampai dah tak tau nk gagau enakmen yg mana satu...
hehe bila difikir2kan balik amat katun sekali....

dan hari ni di pejabat...
keadaan bertambah kelam kabut bila kantin tutup ....
dan client datang awal utk selesaikan kes...

nasib baik saya punya kakak-kakak yg prihatin...
thanks kak nana & kak ayu...
penasihat pemakanan saya utk hari ni...
hehe...dah berbakul2 kak ayu membebel bila tau gastrik sy menyerang aritu...
dan hari ni...segala makanan saya kak nana & kak ayu yg uruskan...
segala pembelian makanan dan minuman hari adalah di bawah pengawasan & seliaan
kakak2 berdua tercinta ini...huhu...
saya terpaksa betapa di dalam bilik dgn client
sebabnya...client dtg tanpa henti...huhu...
thank you kakak2ku sayang...i.Allah esok kita bawa bekal ye...
hopefully keadaan tak akan kelam kabut lg mcm hr ni...:)

jari dah penat menari...
mata juga sudah mahu titun...adios...

regards
*♥*adeqya8284*♥*

2 comments:

Lina^ Chan said...

awwwww....i loikeee the pics! u r a star, darling!

love u,
muah muah muah xoxoxo!!!

* adeqya8284 * said...

my dear lina...
pic itu cantik dgn bantuan
cybershot & picasa hehe...

luv u too dear
take care