Sunday, July 4, 2010

*♥* hi tea with miss liena *♥*

sejak awal pagi td...rasa mcm tak sedap badan je...
hari ni tiba2 je gastrik datang menyapa...
musnah segala rancangan sy hari ni...huhu...
segala plan untuk jalan2 hancus...coz keadaan kurang mengizinkan...
inilah akibatnya bila waktu makan tak berjadual dan tak teratur...huhu
i.Allah lps ni sy akan cuba atur waktu makan..supaya sakit ini x berulang lg..:)

walaupun tak dapat buat aktiviti2 luar...
saya tetap penuhi satu aktiviti yg dah dirancang ini...
keluar & bersiar2 dgn miss liena yg sdg balik bercuti ini ...


hehe..tak kemana pun.
just hang out & have fun dgn makanan2 di depan mata>_<
alhamdulillah nasib baik waktu mkn dengan ina..gastrik saya dah makin ok...
kalau tidak teruk jugak saya dibuatnya bila...
makanan yang dimakan keluar semula tanpa boleh disekat...huhu
thanks liena...
seronok habiskan masa petang td bersama...
i.Allah ada rezeki nanti..kalau ina balik lagi kita date lg ok...


*kami* ♥liena~maria♥

regards
*♥*adeqya8284 *♥*

2 comments:

* adeqya8284 * said...

my dear liena...
thanks 4 being a part of my life...
teman yang baik...sentiasa ada untuk maria ...teman selamanya insyaAllah:)

Lina^ Chan said...

maria lav ^^,

thanks a lot for bringing me there! suka betul ina dgn pemandangan bukit tuu..sungguh menenangkan (^__^)v

malam ni kebetulan tenet okay, jadi dapatlah ina jenguk blog dan singgah di blog maria yg comel nih. Cuma ina belum ada mood untuk haplod gambar lagi ke adik lappy. nampak gayanya, cerita ina akan ditangguhkan sehingga ina pulang ke kl hikhik...

lav u always dear and insha Allah, persahabatan kita akan berpanjangan sehingga ke syurga, ameen ^^