Monday, October 26, 2009

::My Eye::

Kenapa entry ni tajuknya my eye?
kenapa satu mata je?....hmmmmm
ini jawapannya......










::1 mata sihat & 1 lg mata yang bengkak + sengal::

Bangun je pg td...mata sebelah kiri sy dah tak boleh buka...huhu
amat sakit sekali...
bila ada gelembung jernih dlm mata tu....
sepatutnya pg ni sy perlu hadiri kursus aset di BTPN Pulau Pinang,
tapi disebabkan sebelah mata sy tak boleh buka...
tak tentu2lah sy tak boleh nak drive....
so sy ambil keputusan utk pergi hospital dulu buat check up...

di hospital...Dr buat conclusion....
"U ada alergik, and I tak pernah jumpa kes mcm U"
aduihh...alergik ape pulak la....
"so u kena datang semula utk refer dgn pakar"
hmmm...sy angguk je la...
"i will Dr...."

dan kesudahannya...


::sy terima 2 dos injection dari Dr::

sy akan refer dgn pakar nanti...
tp bukan minggu ni sebab jadual sy dah pack....
moga2 tak ada alergik yg merbahaya...huhu

::regards::

6 comments:

nobuta said...

bahaya ni, semoga sembuh cepat yea.

Na Shari said...

Allergic apa ni Maria? Pelik juga akak kalau doc pun tak pernah jumpa kes macam ni...

Anyway, get well soon dear...

heart by heart.... said...

la..k.maria, camne leh jadi camtu..uish, first nengok ingatkan kena gigit cemut jer..huhu..hopefully k.maria cepat sembuh and xde ape2 la kan..

adeqya84 said...

nobuta,
thanks...alhamdulillah keadaan bertambah pulih

Sis Dina,
sy masih dok berfikir2 benda apa la yg sy tersalah makan tu...huhu

Tasya...
kakak, nampak sikit je...tp sakitnya..huhu sengal...

Lina^ Chan said...

ada hikmah jugak tu rasanya. hikmah dia: maria boleh dapat MC dan berehat badan dan jiwa. alhamdulillah.

semoga capat sembuh maria. =)

adeqya84 said...

alhamdulillah...
tq ina...sdg dlm treatment sekarang..
doakan everything ok ya...