Thursday, March 31, 2011

* cerita ceritit *

selamat pagi ...
salam satu malaysia :))
wahhh!!!...terlajak happy pulak pagi2 hari ni... hi3...

sebenarnya nak masukkan semula cerita2 lepas yg tak sempat dicoretkan di sini...
2-3 hari lepas ...blog ni ting tong kejap...
tak tahu la kenapa... hu3
isnin baru2 ni.. PKJAP *persatuan kebajikan JHEAIPP
ada menganjurkan bowling persahabatan bersama jabatan2 lain :)
mula2 tak berminat pun untuk join game ni...
tiba2 rakan sejawatan k.annur... call & pujuk untuk join sama dalam game ni ... hi3
...sekadar untuk lepaskan tension baling2 bola tu ok la kan ...
so finally ... mcm ni la ropenye manusia yg dah lama tak main bowling ...







ini la k.annur & yg berbaju merah tu yati ... junior waktu sy di SMKANT dulu...
kecik kan dunia...pi mai...pi mai jumpa balik akhirnya :p hi3....

owh ya...
jumaat minggu lepas sempena jom heboh di pulau pinang ...
sy sempat turun padang ...
untuk beri sokongan kepada tuan imam masjid daerah sps ...
yg terpilih sebagai ahli panel Al -Kuliyyah yag bersiaran lansung di TV3...
bangga sekejap bila ahli keluarga MDSPS & PADSPS keudara di ruang media lagi...
sebelum ni hanya Ustaz Roslan Che Rus sahaja yg terkenal di ruang media...
alhamdulillah ...
kini tambah seorang lagi insan yg berbakat dlm kelompok keluarga kecil ini...
all the best ustaz zaki! ...
semoga terus berjaya mengembangkan dakwah ke pelusuk negara :)




*selepas habis siaran lansung Al-Kuliyyah*
~bersama ahli panel & perantara Al-Kuliyyah Ust. Fauzi ~
okies... nak berhenti merepak kejap... hi3...nak sambung keje dulu....
nanti cerita lagi ya ^^,

regards
~adeqya8284~

No comments: