Tuesday, March 15, 2011

* alhamdulillah...hari yang indah ^_^ *

kelmarin balik dr kerja ...
saya tak melengahkan lg niat untuk pergi ziarah hero jazi & fatin...
sorry sayang...aunty lambat pergi tgk qari...
dah seminggu balik umah tok mama br aunty dpt dtg...

biasa la kan hujung2 minggu penuh dgn jadual kenduri...
so bila ada lapang je...tak kira la hari keje pun aunty redah je...:)
hero fatin & jazi
* jauzi abqari bin jazi imran *

sorry ye mama atin...
aunty maria cilok sat pic dr fb mama...
kelmarin nak jugak snap 1@2 gambar si hero kenit ni...
tp qari tidur je...sheksi pulak tu...hi3...bedung pun ditolak ketepi ...hi3
sukanya bau baby ...serius...
dah lama tak main dgn baby yg kecik2 ni...
nanti aunty dtg lg ye...mama cuti 3 bulan kan :)

pergi ziarah si hero kenit ni rupanya aunty pun dpt suprise jugak...
ingatkan aunty je nk suprisekan qari ...hi3
sebelum balik...mama atin kirimkan gift yg special ni...
satu untuk konvokesyen yg lepas ...dan satu lagi untuk birthday yg ke 27 yg lps jugak...

kenapa saya katakan ianya istimewa...
*sila lihat ukiran dibawah*
terharu ...thanks my dear friend ...cantik sangat!!!
dlm sibuk2 dgn dunia baru pun masih ingat sahabat yg jauh ini...:)
its very special...
set pen ni warna kegemaran saya ...ditambah pula dgn ukiran nama tu ...
subhanallah ...terkesima sekejap ...sgt touching ...
mama atin ...
thanks 4 this frienship...
20 years ...satu perjalanan yg panjang untuk sebuah persahabatan ...
harap angka ni tak ada limitnya ...hingga akhir hayat insyaAllah ...
mama atin & ayah jazi...
semoga terus bahagia hingga ke syurga ...
and special untuk lil mujahid jauzi abqari...
moga sayang jadi anak yang soleh ...diberkati dunia & akhirat ...
alhamdulillah hari yg indah!
~regards~
adeqya8284

2 comments:

Umie a'iesya said...

chomeinya anak fatin!
hehehhe
kak mary..pasnih lagi terasa dekat lah kita kan..
yeayyyyy!!
dapat jumpa kak maryyy...
miss you!!!
wafiy pun mish you...hehehhe

* adeqya8284 * said...

miss u too ummie wafiy & wafiy :)
happy dpt jumpa blog nana ...
yep... keep in touch ya ...
suka baca perkembangan wafiy ...
cptkan masa berjalan ...rasa mcm br je nana bersalin ...
wafiy,
jgn noty2 ye...sian ummie ...
nanti ada rezeki aunty maria jumpa wafiy ya ...:)