Wednesday, March 21, 2012

* tetamu hujung minggu *

selalu cerita tentang kisah sedih & kisah serabut je kan ...
nak cerita pasal benda2 happy pulak ... ^^,*
cerita hujung minggu yang happening...
thanks untuk kawan2 yang memeriahkan hujung minggu saya ...

alhamdulillah untuk kesekian kalinya
kami berkumpul untuk memeriahkan walimatul urus teman2 sekolah
congrats wani & ijan ...semoga bahagia hingga ke syurga


kami 3 dara yang memeriahkan majlis wani ...
next turn tunggu bulan 6 ni untuk majlis tini pulak ...counting days ^^,*

hari ahad ...
saya terima kunjungan teman sekolah juga merangkap ustaz selebriti
yg sedang hangat di pasaran sekarang...
teman saya don daniyal singgah sebentar di rumah sebelum sesi majlis di smkant
berkumpul balik kami budak2 5 ikhlas ...
he3 ada tini, fizul...yang kebetulan sedang balik bercuti belajar


meriah hujung minggu rumah saya...
thanks don ...tak lupa kawan2 walaupun dah jadi selebriti...

alhamdulillah ...

hujung minggu yang meriah ...
thanks Allah

~regards~
~adeqya8284~

No comments: