Tuesday, December 13, 2011

* moga selamat semuanya ...*

fuh!!!
kalau la saya boleh menghela nafas kuat2 untuk lepaskan lelah ni ...
*wahhh ayat x boleh blah kan
sabar maria sabar ...
hujung tahun yang sangat2 pack...


tak jangka akan jadi sesibuk ini...
banyak perkara yg perlu diuruskan sebelum masuk tahun 2012...
~pemindahan kubur di kaw. sg setar
~kaunseling saudara baru & warga indonesia
~program keluarga bahagia komuniti pulau aman

segalanya punya step dan bidang yg berbeza...
hari ni ...terkujat jugak bila sampai di pejabat td...
ramai sangat yg bercuti...aduyai...
bila ramai yg bercuti jd sy jugak la yg susah hati...
hari ni saja terpaksa handle 3 kes baru NCR ...
tak termasuk perkara2 yg disebut di atas tu lagi...
harap ada kekuatan untuk selesaikan segala kerja minggu ni...

bermula dr minggu lepas ...
saya rasa ... masa bekerja sy dah mula jd caca marba...
banyak meeting yg timbul last minute akibat bos belum bersedia untuk attend mesy2 penting ...
dan minggu lps juga ...
sy dapat pengalaman baru

untuk pertama kali nya saya membantu pihak mainpp
dalam pembentangan kertas kerja utk pemindahan tapak kubur dlm mesy j/kuasa fatwa ...
only God knows... when i am the only women member's in the meeting...

mula2 sy pun x perasan...
tp selepas selesai sesi p'bentangan kertas kerja baru saya sedar ...
sy satu2nya ahli mesy perempuan ...janggal jugak la...tp alhamdulillah
nsb baik dato' sangat care dgn anak buah gegerl dia yg sorang ni...:D
salute dgn keterbukaan dato' dan ahli mesy yang lain ketika kendalikan mesy tu...
hampir 10 minit diasak dgn pelbagai soalan ...alhamdulillah
kolaborasi sy & en. kamal dr mainpp sangat2 memuaskan hati semua ahli mesy...
hari ini timbul lg satu isu yg berkaitan hukum di pejabat td...
nampak gayanya sy perlu trs berkolaborasi dgn kem. kesihatan & pihak jabatan mufti untuk
selesaikan masalah sediaada...
ya Allah harap saya punya kekuatan untuk teruskan perjalanan daieMu ini Rabbi ...

mengantuks sudah! >_<

regards
~adeqya8284~

No comments: