Saturday, June 16, 2012

*MTQ Kebangsaan part 2*

okies seperti yang dijanjikan ...
mlm ni nk upload sikit pic-pic sekitar MTQ peringkat kebangsaan
yang berlansung di pusat konvensyen antarabangsa PERSADA JB aritu...
tak dapek den nak hapload semua ...
sebab gambar2 tu dah dikeluarkan dr kamera then dah save di desktop office...
adoyai ...so mane yang ada je lah ye ...


*bersama qari pulau pinang merangkap super junior saya adik dzafarul idham
*pic ni diambil di dewan undangan negeri johor yang terletak di kota iskandar, nusajaya

*bersama qariah sabah & pulau pinang ...adik faten & adik awatif
*pic lunch hari ke-4...
 bersama peg. agama negeri johor di dwn banquet sangkar kristal *nice place :) 
p/s : tahniah untuk adik faten yang memenangi tempat kedua bg kategori qariah thn ni

*again with awatif & fakrul qari negeri kedah
*malam majlis penutup yang sangat berprotokol ...
tp best sebab dapat tgk Raja Zarith Sofia dengan lbh dekat...she's very beautiful! 
p/s : fakhrul juga merupakan anggota kump UNIC & johan Akademi Al-Quran musim ke-4

ada lagi pic ...nanti2 la kalau berkesempatan saya upload k ...
hari ni satu2nya hari cuti yang saya ada ...so ambil peluang utk berjimba2 ...he3
thanks miss liena sebab sudi meneman saya jenjalan hari ni ...
almaklumkan geng2 bujang dah makin berkurang ...
tinggal kami berdua aje lagilah ...


*sempat grab beberapa santapan minda untuk bulan ni ...^^,*

Alhamdulillah thanks for the great moment ya Allah ...^^,*

ok lah saya nak tidur dulu...
esok kena bertugas di hospital sungai bakap...
ape cerita ceritit patient esok tunggu dulu ...
harap sesi esok akan berjalan dengan baik dan lancar hendaknya ...
insyaAllah ...

regards
~adeqya8284~


No comments: