Friday, June 22, 2012

* Karnival Cintai Masjid *


I just want to publish a short notes...
minggu ni dah start kaki dan tangan semua naik ke atas
utk siapkan kerja2 penting ...
dah selesai bab pemindahan tapak kubur so blh fokus untuk karnival
sebenarnya still ada job lain next week ...
kursus ISO & kelas di UITM yang bertindih tarikhnya...
pening sekejap jadinya untuk manage masa yang ada...

apa2 pun yang jadi ... kerja tetap perlu diteruskan ...
dikesempatan yg ada sy nak mengalu2kan kehadiran
seluruh masyarakat daerah seberang perai selatan
ke Karnival Cintai Masjid 2012...
thn lepas thn perintis ...nama pun dah berbeza sikit tahun ni...
kalau dulu Karnival Jom Pi Masjid...thn kita tukar sikit ...^^,*
harap segalanya berjalan lancar ...
minggu ni waktu kerja saya 8 pg - 10 mlm ...
tabah ...lalui semuanya ...
harap everything akan smooth
dengan beberapa persediaan awal yang telah kami buat ....

kepada peminat2 Ustaz Don ...
kehadiran anda dialu2kan ...insyaAllah andai tak ada aral melintang
ustaz don akan bersama-sama kita dlm memeriahkan karnival thn ni ...
doakan ustaz don diberi kesihatan yang baik ...
risau jg sebab sehari dua dgr khabar dia demam ...
okies nak berhenti membebel dulu banyak report tak siap lagi ...

   regards
~adeqya8284~



No comments: