Tuesday, November 10, 2009

::Through My Window::



video

Saya pasti ramai yang pernah tgk iklan di atas kan?
Iklan TM Streamyx, "through my window"...nice kan...
*AMAT COMEL*
Lagu tema iklan ni sebenarnya lagu bunkface dan iklan ni ada byk versi ...
ada versi bunkface, ada versi dafi,mila,akim dan shila...
dan paling latest ada versi Melayu, nyanyian Tomok...

Yang tu semua tak penting...
sengaja saja masukkan iklan ni sebagai entry...
bukan ape....nak challenge iklan favourite PT & FT lelaki PKG PP...
diaorg suke la sgt dgn iklan P1 WiMAX yg "potong" tu...haha..karut..
sampai boleh buat tayangan perdana lagi waktu kursus aset aritu...
hr ni sy lak nak buat tayangan perdana...dlm blog kesayangan ni...
bukan ape, saje nak tunjuk...
ade iklan yg lagi best, lagi comel dr iklan feveret diaorg tu...

haha en.shahrin selaku presiden..ade nak komen.....?????heeeee=)

wink..wink da abes...

3 comments:

Shahrin said...

yes adeqya ada sye punya chat box tu.. cuma kena refresh balik.. OK.. slaku presiden Iklan potong2 sye setuju bagi 5 bintang bg iklan ini... hehe.. ok la iklan ni cute... mcm kita nie every one connects

ASYIQ said...

wink...wink...macam bunyi sis na Shari je...hihi.

Tak pernah tengok iklan nih....baru nk layan ni.

adeqya84 said...

En.Shahrin,
hehe...nice rite...amat cute sekali..sekarang leh jamming dgn lagu br bunkface ni...layan....=)

Cu,
wink...wink..tu sesuai utk penamat entry yang happy kan =)...hehe..comel je bunyinya..sekarang iklan ni dah kena cut sikit di tv..seb baik dah dapat download..hehe..enjoy it...=)