Monday, November 10, 2014

My Weekend :)

Alhamdulillah weekend yang happening

Hari Sabtu baru ni sy ada janji dengan budak2 kenit...
nak bw diaorang pergi swimming di bukit merah clubhouse.
see betapa excitednya diaorang ...
punya nak mandi manda sampai lupa dunia ...
penangan budak kenit bertiga ni habis semua org kena teman diaorang pergi mandi
sekali dengan wan & opah kena ikut serta ...
layankan ragam cucu-cucu kesayangan
apo nak dikato.. hi3
mak jemah turutkan aje :)


tgk la gelagat budak2 ni
request mintak makcik amik gambaq 
*kami nak lompat dlm kolam... ikut suka la anak-anak oiii 

hari ahad saya bertugas di hospital...
selesai saja kerja di hospital ...
ada pulak acara memeriahkan longkang megalanes di prai...
alhamdulillah done aktiviti untuk semua kawan-kawan pejabat...
yang join 5 orang je... riuh mcm satu pejabat yg turun 
hi3...
alhamdulillah selesai aktiviti riadah 
selesai kerja-kerja minggu ni...

*layankan pic2 di megalanes ...





ini aje cara saya nak happykan ahli keluarga & kawan-kawan
malas nak fikir masalah-masalah  kerja yang datang bertimpa2 akhir-akhir ni..
biarlah org nak buat apa pun kat kita
yang penting kita tahu kita tak buat kerja yang salah ...

InsyaAllah Allah bersama org yang benar kan...
sedang pujuk hati...
untuk terus kuat & tabah lalui segala ujian yg mendatang
hidup ni terlalu indah untuk dihiasi dengan rungutan & bebelan ...
kuat maria...kuat
insyAllah ada hikmah yang lebih indah di sebalik semua ujian ini :) :) :)

No comments: