Thursday, December 24, 2009

::Kisah Virus & Result PMR SMKANT::

Salam 1 Malaysia.....
*ayat feveret pen.pengarah unit PKG...hehe

huhu...amat sedih bila cik lappy diserang virus...
rasa mcm nak pengsan ja bila mengenangkan projek paper sy yg tiada backup
*amat serik sekali...lepas ni kena alert selalu dgn kesihatan cik lappy...
alhamdulillah semuanya dapat diselamatkan...
banyak sekali benda2 yg sy sayang dlm cik lappy ni...
sy tak boleh bayangkan...andai semuanya hilang!!!...nauzubillah
apepun sy syukur sebab 2 hr je cik lappy ditahan utk rawatan...
everything dah kembali normal...thanks God!!!

Hmmm...hari ni 24hb Dis 2009,
hari ni jugak result PMR keluar...
td waktu merayau2 di dalam facebook sy terjumpa post ini

Munirah Abdul Rahman : Result PMR 2009....mcm2 perasaan ada...sedih,terkejut,tergamam,kecewa n mcm2 ter lagi...

Munirah Abdul Rahman : xdpt 100% sbb Arab ada fail( 7 org)..

diatas adalah post-post dr cikgu sekolah sy dulu...Cikgu Munirah...
gambaran perasaan warga pendidik atas pencapaian adik2 sy di SMKANT skrg...
hmmmm...sebak pun ada bila cikgu meluahkan rasa kecewa mcmni...
cikgu jangan kecewa ya...nanti cuba lg....
i.Allah...ada usaha+rezeki pasti ada kejayaan nanti...
kami x-SMKANT sentiasa doakan yg terbaik ...

SMKANT dalam kenangan 1997-2001...
aduyai....terimbau nostalgia la pulak....

::regards::

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.