Friday, February 22, 2013

#pity abah...

alahai ...
perasaan bercampur baur mlm ni
insiden 'cemas' berlaku lagi ...

tadi...
untuk kali keduanya urat kaki abah pecah lg ...
2 minggu lepas ...
urat kaki abah injured & bleeding waktu abah tgh solat jumaat...
td ...
penuh darah dekat meja makan sebab 
kaki abah terhantuk pada kayu meja ...
alahai kesian abah ...

saya nak bawa ke hospital abah tak nak ...
penyudahnya 
nasib baik saya ada krim luka antiseptic ...
sapukan krim ubat tu je la...

Alhamdulillah 
cepat juga darah abah kering kali ni ...
bila nampak darah dah tak banyak ...
abah minta plaster dari saya ...

huahuahua...

ampun abah ...
rasa bersalah la pulak ...
mmg ada bekalan plaster dlm emergency beg sy...
malangnya plaster yg ada tu????
tgk sendiri la....


tak pasal2 je abah kena pakai plaster sesame street mlm ni
apakan daya ...
plaster ni je yg ada dlm simpanan saya...
sorry ye abah...
esok ya akan beli plain plaster untuk abah...

#mood #bercampur baur ...
#rasa bersalah ada, 
#kasihan ada, 
#nak senyum pun ada ...

alahai maria!

regards
~adeqya8284~

No comments: